Гарбузовий рулет з ванільним кремом

Як приготувати смачний Гарбузовий рулет з ванільним кремом рецепт простий в духовці. Ідеальний осінній рецепт під затишний сімейний вечір!🍂 Зізнаюся чесно, я не дуже любила рулети до цього дня!😁Вони у мене виходили через раз, частіше вони перетворювалися в інші десерти, трайфлы! Скільки їх було на моєму рахунку, вже й не згадаю!🙈 І ось я нарешті знайшла ідеальний рецепт рулету!👌М’який бісквіт, який не ламається і ідеальні пропорції. В ньому абсолютно не відчувається гарбуз, так і не скажеш, що вона там є, це для тих хто не дуже любить, таких як мій чоловік!😄 Кращий рецепт рулету який я коли-небудь пробувала! Готувати всім, обов’язково!😉

Інгредієнти

Для тесту:
3 яйця
160 гр. цукру
1 ч. л. ванільного цукру
200 гр. гарбузового пюре
160 гр. борошна
1 ч. л. розпушувача
1 ч. л. кориці
0,5 ч. л. мускатного горіха, імбиру

Для крему:
180 гр. сирного сиру (Almette, Violette, Hochland)
80 гр. вершкового масла
40 гр. цукрової пудри
1 ч. л. ванільного цукру

Гарбузовий рулет з ванільним кремом покроковий рецепт

1. В мисці з’єднуємо яйця, цукор і ванільний цукор, збиваємо. Додаємо гарбузове пюре, перемішуємо. Для пюре: у гарбуза прибираємо кісточки, шкірку, нарізаємо на шматочки, збризкуємо рослинним маслом і ставимо в духовку на 200 градусів близько 20 хвилин. Гарбуз повинна стати м’якою, дістаємо з духовки і пюрируем блендером.
2. Потім до тіста додаємо сухі інгредієнти борошно, розпушувач, корицю і приправи, перемішуємо. Викладаємо тісто на деко застелений пергаментом, розрівнюємо. Випікаємо при температурі 180 градусів близько 15-18 хвилин. Дістаємо з духовки, перевертаємо бісквіт, прибираємо пергамент і ще гарячим з допомогою рушники загортаємо рулетом, даємо остыть.

3. Готуємо крем. З’єднуємо м’яке вершкове масло, сирний сир, ванільний цукор і цукрову пудру, добре збиваємо, повинен вийде щільної консистенції крем. Розгортаємо остиглий рулет, промазуємо його рівномірно кремом і знову загортаємо. Прибираємо готовий рулет в холодильник на 1-1,5 години. При подачі посипаємо його зверху цукровою пудрою. Приємного апетиту!