Десерт павлова з вишнею

Десерт павлова з вишнею простий рецепт.

Інгредієнти

Меренга
▫️білки – 150гр
▫️цукор – 300гр
▫️кукурудзяний крохмаль – 1,5 ст. ложки
▫️лимонний сік – 1,5 ст. ложки

Крем (1-й варіант)
❕ Всі продукти теплої температури
білий шоколад (не пористий) – 112гр
сирний сир – 170гр
масло вершкове – 85гр

Крем (2-й варіант)
холодний маскарпоне – 250гр
холодні вершки від 30% жирності – 250мл
цукрова пудра – 80гр

Десерт павлова з вишнею покроковий рецепт

1. Меренга.
Поміщаємо білки з цукром в діжу міксера або вогнетривку суху ємність і ставимо на водяну баню, щоб дно чаші не стикалося з водою. Весь час помішуючи, нагріваємо до повного розчинення цукру. Прибираємо діжу і починаємо збивати білки, 7-10 хвилин. У нас повинна вийти дуже щільний глянсовий маса. Додаємо крохмаль, сік і перемішуємо лопаткою. Викладаємо меренгу в мішок з насадкою, відсаджуємо довгасті або круглі лінії (на свій смак) Випікаємо приблизно 70 хвилин при 80-90°. Меренга повинна залишатися трохи влажной.

2. Крем (1-й варіант).
Розтоплюємо шоколад на водяній бані, охолодити до кімнатної температури. Збиваємо сирний сир до кремоподібного стану. Додаємо шоколад і масло. Перемішуємо на низьких оборотах міксера до объединения.

3. Крем (2-й варіант).
Збиваємо до пишного крема.

4. Збірка.
Безе – крем – вишевый (або будь-який інший) джем – безе – крем. Готово! Залишилося прикрасити на свій смак ✨.

Відео рецепт 👇