Карамельний ганаш для торта з білим шоколадом

Карамельний ганаш для торта з білим шоколадом простий рецепт. В залежності від інгредієнтів і їх кількості карамель можна зробити яблучної, лимонної, апельсинової, кокосової… скоєно різною! Вона може бути тягучою, якщо додати глюкозний сироп і повітряної, ніжною, якщо її збити після стабілізації.
Ще її можна уварити до стану іриски або зробити трохи рідким соусом Також карамельним відтінком можна прикрасити різні начинки. Наприклад, бісквіт, крем-чіз або ганаши Ось вам чудовий приклад карамельного ганаша на білому шоколаді.

Інгредієнти

* Вершків 33-35% – 70 р
* Білий шоколад – 150 г
* Солона карамель – 80 р
* Вершкове масло – 30 г

Карамельний ганаш для торта з білим шоколадом покроковий рецепт

1. Вершки прогріти до гарячого стану, залити ними шоколад і почекати хвилину. Після добре перемішати до однорідності. Коли шоколадна маса стане приблизно ~30 градусів або нижче, влити стабілізовану солону карамель.
2. Додати масло і всі пробити блендером, щоб консистенції добре з’єдналися між собою. Накрити плівкою в контакт і залишити стабілізуватися в холодильнику на 5-6 часов.

3. Після збити міксером на високій швидкості до щільності. Цієї кількості ганаша вистачить на два шару в торті діаметром 16-18 см.