Карамельний ганаш для торта з білим шоколадом простий рецепт. В залежності від інгредієнтів і їх кількості карамель можна зробити яблучної, лимонної, апельсинової, кокосової… скоєно різною! Вона може бути тягучою, якщо додати глюкозний сироп і повітряної, ніжною, якщо її збити після стабілізації.
Ще її можна уварити до стану іриски або зробити трохи рідким соусом Також карамельним відтінком можна прикрасити різні начинки. Наприклад, бісквіт, крем-чіз або ганаши Ось вам чудовий приклад карамельного ганаша на білому шоколаді.
Ще її можна уварити до стану іриски або зробити трохи рідким соусом Також карамельним відтінком можна прикрасити різні начинки. Наприклад, бісквіт, крем-чіз або ганаши Ось вам чудовий приклад карамельного ганаша на білому шоколаді.
Інгредієнти
* Вершків 33-35% – 70 р
* Білий шоколад – 150 г
* Солона карамель – 80 р
* Вершкове масло – 30 г
Карамельний ганаш для торта з білим шоколадом покроковий рецепт
1. Вершки прогріти до гарячого стану, залити ними шоколад і почекати хвилину. Після добре перемішати до однорідності. Коли шоколадна маса стане приблизно ~30 градусів або нижче, влити стабілізовану солону карамель.
2. Додати масло і всі пробити блендером, щоб консистенції добре з’єдналися між собою. Накрити плівкою в контакт і залишити стабілізуватися в холодильнику на 5-6 часов.
3. Після збити міксером на високій швидкості до щільності. Цієї кількості ганаша вистачить на два шару в торті діаметром 16-18 см.