Горішки зі згущеним молоком з яйцем і вершковим маслом

Як зробити Горішки зі згущеним молоком з яйцем і вершковим маслом рецепт простий.

Інгредієнти

▫️Яйце 2 шт
▫️Борошно 450-480 р (дивитися по консистенції)
▫️Цукор 140 р
▫️Вершкове масло 180 р
▫️Розпушувач 2 ч. л
▫️Сіль щіпка

Горішки зі згущеним молоком з яйцем і вершковим маслом покроковий рецепт

1. Яйця з сіллю і цукром збиваємо до пишноти. Додаємо розтоплене і остигле масло. Знову збиваємо.⠀Додаємо борошно і ретельно замішуємо пісочне тісто, доводячи суміш до однорідної густої маси. Прибираємо тісто в холодильник на 40 хвилин.⠀

2. Формочку трохи змащуємо рослинним маслом і в кожну клітинку викладаємо кульку. У мене одна кулька вагою 7 грамів.⠀Половинки слід випікати з кожного боку за 2 хвилини до тих пір, поки вони не придбають золотистий оттенок.

3. Після чого остуджуємо наші горіхові “шкарлупки”, щоб зручно було начиняти їх начинкою.⠀Кожну половинку одержані горішків щільно заповнюємо вареним згущеним молоком і з’єднуємо один з одним. Прибираємо в холодильник мінімум на 7 годин і можна пробувати!

Відео рецепт 👇