Шоколадний торт-бісквіт в мультиварці

Як зробити Шоколадний торт-бісквіт в мультиварці рецепт простий. Виявляється торт можна приготувати не тільки в духовці або на сковорідці. Бісквіт в мультиварці виходить шикарний, дуже ароматний, смачний і нереально пишний.

Інгредієнти

2 яйця, 250 г молока, 200 грамів окропу, 280 г цукру, 320-360 грам борошна, 40 грам какао, 100 грам масло рослинне, 1 столова ложка яблучного оцту, 1 чайна ложка соди, 1/2 чайної ложки солі, 10 грам розпушувач, 1-2 чайної ложки ванільного цукру.

КРЕМ:
800 грам сметани 20%, 50-60 грам цукрової пудри, ванільний цукор 1 чайна ложка.

Шоколадний торт-бісквіт в мультиварці покроковий рецепт

1. В чашці змішуємо яйця, молоко, рослинне масло, трохи збовтати виделкою. В іншій мисці змішуємо какао, ванільний цукор, просіваємо борошно (320 грам борошна), потім додаємо цукор, сіль, соду і розпушувач, перемішуємо вінчиком. Об’єднуємо обидві маси, перемешиваем.

2. Дивимося на консистенцію, якщо вона вийшла не така густа, то просіваємо ще борошно, перемішуємо і дивимося на консистенцію. У склянці гарячого окропу розбавити оцет, і в кілька строків додати в тісто, постійно швидко помішуючи. У тесті не повинно бути грудочок. Чагу мультиварці застеляємо пергаментом, змащуємо трохи олією, виливаємо тесто.

3. Випікаємо в режимі випічка 45-50 хвилин. Після цього відкриваємо кришку і перевіряємо тісто зубочисткою, вона повинна вийти суха. Якщо бісквіт вологий, то ставимо ще на 20-30 хвилин. Даємо готового бісквіту охолонути. Потім зрізаємо верхівку і бісквіт розрізаємо на 4-5 коржів. У мене було 4 хороших коржа, а низ і верхівку так з’їли 😁

4. Робимо крем. У сметану кладемо цукор, ванільний цукор і все збиваємо блендером. Збираємо торт: корж-крем-корж-крем, останній шар крему, накриваємо торт фольгою або харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на ніч. Готовий торт змастити залишками крему, прикрасити за бажанням. Торт готовий. До речі верхівку можна перемолоти в блендері і прикрасити торт крошкой.

Відео рецепт 👇