Нарізна тістечко Банан Ваніль Молочний шоколад

Все геніальне-просто, чи не правда?) Як зробити смачне Нарізну тістечко Банан Ваніль Молочний шоколад рецепт простий.

Інгредієнти

Бісквіт
Яйця 220г
Цукор-100г
Борошно 110г
Банан 200г

Мус банан/молочний шоколад
Молочний шоколад 180г
Желатинова Маса 50г
Банан 100г
Вершки для збивання від 30% 150г
Жовтки 60г
Вершки від 30% 120г

Ванільний мус
Цукор 25г
Молоко 180г
Жовтки 60г
Білий шоколад 130г
Желатинова Маса 90г
Вершки від 30% 320г
Ванільний екстракт або ванільний цукор – (Екстракт 5г) (20г Цукор)
Ванільна паличка 1шт (не обов’язково)

Нарізну тістечко Банан Ваніль Молочний шоколад покроковий рецепт

1. Бісквіт.
Яйця збити з цукром до збільшення в 3 рази (повинна вийти дуже пишна світла Маса) Акуратно ввести просіяне борошно Вилити в рамку розміром 20на30 см обгорнуту фольгою, зверху викласти нарізаний банан і випікати при температурі 170′ до готовності (приблизно 12 хвилин) бісквіт Остудити, не виймаючи з рамки.
2. Мус банан/молочний шоколад.
Банан пробити блендером, з’єднати з сшивками (120г вершків) і жовтками, заварити до 80′. Додати желатинову масу. Гарячий банановий крем вилити на молочний шоколад і пробити блендером. Вершки (150г) збити до м’яких пік і акуратно ввести в шоколадну масу. Вилити на остиглий бісквіт. Залишити в морозилці на 1 час.
3. Ванільний мус.
В сотейнику з’єднати жовтки з цукром, молоком і ванільним цукром, заварити на поїть до 80′ Додати желатинову масу Вилити на шоколад і пробити блендером. Додати збиті до м’яких пік вершки і акуратно перемішати, Вилити в рамку на попередній шар Повністю заморозить.