Булочки Бріош з родзинками

Як зробити Булочки Бріош з родзинками рецепт простий.

Інгредієнти

Опара:
Борошно -40 р
Вода кімнатної температури – 30 г
Дріжджі сухі – 1,5 р
Сіль – 1 г

Родзинки – 75 г
Вода – 20 г

Тісто:
Борошно з високим вмістом білка – 280 р
Цукор – 15 г
Дріжджі сухі – 2,5 р
Сіль – 3 р
Згущене молоко – 25 р
холодне Молоко – 60 г
Вода кімнатної температури – 120 р
Вся опара
Вершкове масло кімнатної температури – 25 г

Булочки Бріош з родзинками покроковий рецепт

1. Напередодні випічки змішайте всі інгредієнти для опари. Накрийте опару плівкою, залишити на столі на 1 годину. Приберіть в холодильник мінімум на 5 годин, а краще на ніч. Ізюм залийте водою і приберіть на ніч у холодильник. Змішайте всі інгредієнти крім опари, масла і изюма.

2. Перемішуйте, поки борошно не повністю увійде в тісто. Потім додайте опару і замішують тісто на середній швидкості міксера близько 15 хвилин. Додайте вершкове масло і заважайте ще 5 хвилин. Потім додайте родзинки, попередньо злив з нього зайву рідину. Перемішайте тісто, щоб рівномірно ізюм распределился.

3. Помістіть тісто в змащену олією миску, накрийте плівкою і залиште на 1,5 години. На присипаної борошном поверхні, розділіть тісто на 3 частини. Сформуйте з тіста кульки, накрийте рушником і залиште на 15 хвилин. Розкачайте тісто в невеликий прямоугольник.

4. Загорніть краю по довгій стороні до центру прямокутника, потім скрутіть тісто в рулет. Помістіть всі три рулету у форму для хліба. Накрийте рушником і залиште на 30 хвилин. Змастіть хліб молоком. Розігрійте духовку до 180 градусів. Випікайте 30-35 минут.

Відео рецепт 👇