Пиріг шарлотка з хрусткою скоринкою склянку борошна склянка цукру

Як смачно зробити Пиріг шарлотка з хрусткою скоринкою склянку борошна склянка цукру в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Шарлотка. Напевно, це самий простий пиріг, який тільки можна приготувати, при цьому він завоював серця багатьох поколінь людей ❤️ Сьогодні рецепт буде без ваг і грамів, а в склянках, так, як готували наші бабусі та прабабусі.

Інгредієнти

Яблука кислих сортів – 3 шт. середніх
Яйце – 3 шт.
Цукор – 1 склянка
Борошно – 1 склянку

Пиріг шарлотка з хрусткою скоринкою склянку борошна склянка цукру покроковий рецепт

1. Яблука почистити і нарізати часточками або кубиками (як Вам більше подобається) Збити яйця з цукром до пухкої світлої маси – приблизно 5 хвилин. Всипати просіяне борошно і акуратно перемішати до однородности.
2. Багато не заважайте, щоб зберегти легкість тесту 😉 Покласти в тісто яблука і перемішати. Вилити у форму для випічки. Я застеляю дно форми папером для випічки, бортики нічим не смазываю.
3. Випікаємо при температурі 170-180 градусів приблизно 35 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою – вона повинна суха виходити з пирога 😉 Шарлотка готова 🤗 P. S. Обсяг склянки 200 мл 😉