Шарлотка рулет з яблуками

Як зробити Шарлотка рулет з яблуками рецепт простий 🥰 дуже смачно, швидко і доступно . Впевнена , вам дуже сподобається 👏.

Інгредієнти

3 невеликі яблука
3 яйця
50 гр борошна рисової або пшеничного
0.5 ч л розпушувача
щіпка солі
цукрозамінник

Шарлотка рулет з яблуками покроковий рецепт

1. Яблука нарізати часточками. Викласти на деко . Відокремити білки від жовтків , збити білки до пишної білої піни , з додаванням щіпки солі . Потім додати жовтки і ще раз збити ( все залежить від вашого міксера , у мене він слабенький , тому я збивала близько 3-4 хв).
2. Додати борошно і цукрозамінник і ще раз близько хвилини все збити. Яблука залити тестом . Поставити в духовку на 20 хв , випікати при 170-180С.
3. Випікайте на килимку , щоб яблука не підгоріли і не прилипли, якщо використовуєте пергамент, тоді краще змастіть маслом. Обов’язково повністю остудіть. Потім переверніть бісквіт ( щоб яблука виявилися всередині ) і скрутіть в рулетик.
4. Поставте в холодильник на 20 хв. Якщо почнете різати ще теплий рулет , може розвалитися .