Полунично манговий домашній зефір

Як приготувати смачний Полунично манговий зефір домашній рецепт простий. Поки літо в самому розпалі, давайте назефирим самі літні смаки! Сьогодні ділюся рецептом полунично-мангового зефіру. Зберігайте, готуйте, діліться результатами і ❤️ І як зазвичай без води і зайвих слів відразу приступаємо до справи.

Інгредієнти

150 г пюре манго
50 г полуничного пюре
50 г цукру
12 г альбуміну

Для сиропу:
140 г води
10 г агар-агару
250 г цукру
50 г глюкозного сиропу

Полунично манговий зефір домашній покроковий рецепт

1. Пюре прогріти до 36 С, додати альбумін, добре розмішати, відставити на 30 хв. (хв на 20 хв.) ⠀ В сотейнику змішати воду, агар, глюкозний сироп і цукор, довести до кипіння. Уварити до 110-113 С. ⠀
2. Паралельно поставити збиватися пюре з цукром і альбуміном. ⠀ На середній швидкості міксера в готову масу тонкою цівкою влити сироп. Коли сироп весь вліт, збільшити швидкість міксера і збивати до щільної пишної массы.
3. Готова маса добре тримає форму. ⠀ Перекласти масу в мішок, відсадити на пергамент. ⠀
4. Залишити на стабілізацію і дозрівання від 8 до 24 годин, присипати цукровою пудрою, при необхідності з’єднати половинки.