Морозиво з вершків і згущеного молока домашнє

Томити і плавити нікого не буду і ділюся відразу рецептом. Як зробити морозиво з вершків і згущеного молока домашній рецепт.

Інгредієнти

300 г вершків 33 %
100 г згущеного молока

Морозиво з вершків і згущеного молока домашнє покроковий рецепт

1. Вершки збити до м’яких пік, додати згущене молоко (на ній не економимо, від її смаку залежить смак морозива) об’єднати і ще протягом 20-30 секунд збити. Готово! ⠀ Поміщаємо Готову масу в контейнер з кришкою і прибираємо в морозилку. ⠀ Далі кожні 40 хвилин дістаємо і перемішуємо вершкову массу.
2. Це попередить утворення кристалів льоду в морозиві. Повторюємо процедуру 3-5 разів, на скільки вистачить терпіння і часу. З кожним разом морозиво буде ставати все більш густим і твердим. Залишаємо його для остаточної заморозки на 6-8 годин. ⠀ Перед вживанням дістати контейнер і залишити на 5-10 хвилин, щоб морозиво стало м’яким. ⠀
3. Хочете різноманітності, тоді беріть цей базовий рецепт і фантазуйте. ⠀ Наприклад, додавши 70-100 г розтопленого шоколаду (я люблю темний) отримаєте шоколадне, додасте горіхів – горіхове, можна додати ягідного пюре або фісташкової пасти. ⠀ А якщо зверху полити глазур’ю гурме, буде взагалі сказка.