Шоколадний пиріг відкритий тарт

Як зробити Шоколадний пиріг відкритий тарт рецепт простий в духовці. Ех, зараз би чого-небудь смачненького навернути) добре, що тут, на Курилах, є шоколад, а то організм вимагає ендорфінів і глюкози))) А для Вас у мене – не просто шоколад, а шоколадний тарт, любителі шоколаду, точно оцінять) французьке шоколадне тісто з красивою назвою – сюкре і фундучной борошном (я просто дрібно дрібно смолола поджареный фундук) і шоколадний ганаш з додаванням коньяку. Шоколад на Ваш розсуд, але я б радила 50% вмісту какао. Знову ж таки замість коньяку буде доречний апельсиновий сік. Так, знаю, будуть питання про 30 гр яйця в тісто) : розбийте яйце, змішайте білок з жовтком виделкою і отвесьте 30 гр. Перед подачею вийміть тарт з холодильника заздалегідь і дайте йому трохи зігрітися. У мене все)))

Інгредієнти

На форму 20 см

Тісто сюкре
70 гр вершкового масла кімнатної температури
50 гр цукрової пудри
50 гр фундучной борошна
30 гр яєць
100 гр пшеничного борошна
25 гр порошку какао

Ганаш
250 гр шоколаду від 50% вмісту какао
250 гр вершків 33% жирності
1 стл коньяку
50 гр вершкового масла
1/4 чл солі

Шоколадний пиріг відкритий тарт покроковий рецепт

1. Масло збити насадкою “весло” з цукровою пудрою, не припиняючи збивати додати яйце. Всипати обидва види борошна, какао і швидко замісити тісто. Загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 1-24 години. Охолоджене тісто розкачати, викласти у форму, наколоти виделкою, випікати при 150 гр 25 мин.
2. Остудити. Вершки нагріти до перших бульбашок, вилити на поламаний шоколад, розмішати до об’єднання. Додати коньяк, сіль і масло кімнатної температуры.

3. Пробити заглибним блендером до гладкості. Залишити на 20 хв, потім викласти в тарт, разравнять і прибрати в холодильник на 2 години. Приємного апетиту)))