Шоколадний десерт террін

Шоколадний террін десерт рецепт простий. Як правило, террін випікають у прямокутній довгастої форми для кексу, але я зробила його круглим. Від цього він не став менш смачним)) Якщо віддасте перевагу першу, збільшуйте порцію вдвічі.

Інгредієнти

Темний шоколад – 100 г
Молочний шоколад – 100 г
Вершкове масло – 90 г
Цукор – 10 г
Яйця – 3 шт.
Вершки 33% – 60 г
Сметана 25% – 40 р
Щіпка солі

Шоколадний террін десерт покроковий рецепт

1. Два види шоколаду і вершкове масло об’єднати і розтопити в мікрохвильовці короткими імпульсами, щоразу перемішуючи. Додати цукор, вмішати по одному яйця. Ввести вершки, сметану і соль.
2. Пробити масу блендером або пропустити через сито, вилити в застелену пергаментом форму 16 см (і застелити дно і краї) і випікати при 160°С 30-35 хвилин на водяній бані (серединка буде ще “ходити”).

3. Дати охолонути і прибрати в холодильник мінімум на 4 години. Перед подачею вийняти з форми і посипати какао.