Меренгові тістечка кремом

Меренгові тістечка кремом простий рецепт. Добрий вечір всім я без рецепта Вас сьогодні не залишу 😁 прошу любити і жалувати, рецепт тістечок меренговых 🔥.

Інгредієнти

для меренги:
5 білків (вагою 180 гр)
250 гр дрібного цукру
Щіпка солі
20 гр Кукурудзяного крохмалю

Для крем:
300 г кисломолочного сиру
70 гр дрібного цукру або цукрової пудри
100 гр вершків жирністю 35%

Меренгові тістечка кремом покроковий рецепт

1. Білки кімнатної температури збиваємо з дрібкою солі протягом однієї хвилини, далі додаємо цукор і збиваємо до повного розчинення цукру, до твердих піків. Додаємо крохмаль і збиваємо ще буквально 30 секунд.

2. Викладаємо на деко застелений пергаментом, можна за бажанням посипати пелюстками мигдалю і виправдаємо в розігріту духовку до 150 градусів режим ВЕРХ-НИЗ.

3. Одразу відправили меренгу в духовку зменшуємо до 130 градусів і випікаємо 45 хвилин. Дверцята духовки я не відкриваю, просто часом зиркаю через скло. Після приготування остуджуємо полностью.

4. Для крем:
спочатку Збиваємо сирний сир і цукор, далі вливаємо холодні вершки і збиваємо до однорідної і щільної маси, тільки не а перевзбейте. Збираємо тістечка як на відео, можете використовувати будь-які ягоди на ваше усмотрение.

Відео рецепт 👇