Торт Павлова з маскарпоне, згущеним молоком та вершками

Як приготувати Торт Павлова з маскарпоне, згущеним молоком і вершками рецепт простий.

Інгредієнти

Білки яєчні – 150 гр
Цукор-300 гр
Кукурудзяний крохмаль – 20 гр

Крем
-200 гр Маскарпоне або сирний сир (violette)
Згущене молоко -100 гр
Вершки 35% -200 гр

Торт Павлова з маскарпоне, згущеним молоком і вершками покроковий рецепт

1. Білки відділяємо від жовтків додаємо цукор, ставимо миску на водяну баню і постійно заважаємо віночком, як цукор розчиниться знімаємо з лазні і починаємо збивати міксером. Збиваємо до міцних піків, маса повинна тримати форму і не стікати з віночка. Як досягли такого стану маси, додаємо крохмаль і збиваємо до соединения.
2. Викладаємо меренгу на пергамент, попередньо намалювавши коло (обвести форму діаметром 18-20 см), в центрі трохи зробити поглиблення. Випікаємо при температурі 90 С конвекція, просто конвекція, без верх і низ. Це може зайняти близько двох годин, визначаємо готовність – меренговый корж повинен легко відставати від бумаги.

3. Крем.
Збиваємо вершки до загустіння, додаємо маскарпоне з згущеним молоком і ще раз збиваємо. Для начинки і прикраси – полуниця. Частина полуниці розім’яти виделкою, частину розрізати навпіл – для декору. Як меренговый корж буде готовий (зовні він буде щільний і буде хрустіти, всередині м’який як мус), даємо йому охолонути, а після злегка змащуємо кремом, роблячи бортики, викладаємо м’якоть полуниці в середину і зверху знову крем. Прикрашаємо полуницею, можна додати листочки м’яти. Готове. Це десерт 1-2 днів, так що раджу є у цей же день, потім починає таить.