Смачні домашні капкейки

Як смачно зробити Смачні домашні капкейки простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Для тих, хто все ж таки буде з дітьми накривати тематичний стіл на Хеллоуїн – ідеї для прикраси капкейків печивом Орео 🕸🕷🦇
Рецепт цих капкейків Амелія вже готує на раз-два. Вчить своїх подружок, готує з Андрійком. За літо приготувала незліченну кількість разів, мені лише потрібно включити духовку (тільки тому, що цифри стерлися на дачній духовці😆)
А капкейки виходять дуже м’якими і смачними, ділилася рецептом давно 😄 Але на всяк випадок продублюю🙌🏻.

Інгредієнти

(на 12-14 штук):

Для тіста:
110 гр. вершкового масла
150 гр. цукру
2 яйця
180 гр. борошна
100 мл. молока
1 ч. л. (з гіркою) розпушувача
1 ч. л. ванільного цукру

Для крему:
200 гр вершків 30-35%
50 гр цукрової пудри
100 гр вершкового сиру (маскарпоне, «Каймак»)
1 ч. л. ванільного цукру

Для декору – чорний, білий шоколад і печиво Орео

Смачні домашні капкейки покроковий рецепт

1. Збиваємо масло кімнатної температури з цукром і ванільним цукром до білого кольору, по одному додаємо яйця і збиваємо до однорідності. Просіваємо борошно з розпушувачем поступово, перемішуємо лопаткою. Потім додаємо молоко, збиваючи до однородности.

2. Тісто викладаємо у форми, наповнюючи їх наполовину. Ставимо в розігріту до 180°C духовку і випікаємо 20-25 хвилин. Остужаем.

3. Робимо крем: Вершки збиваємо з пудрою і ванільним цукром до густоти, додати вершковий сир і збиваємо до однорідності. Викладаємо крем через кульок і украшаем.