Карамель Апельсин Вишня

Як смачно зробити Карамель Апельсин Вишня простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. РІЗДВЯНА КАРАМЕЛЬ ЗІ СМАКОМ ГЛІНТВЕЙНУ 🍷

Інгредієнти

Цукор 200 гр
Вершки 200гр
Масло 50гр
Пюре вишні – 40г
Пюре апельсина – 20гр
Глюкозний сироп – 60гр
Прянощі – кориця, імбир, аніс, гвоздика – за смаком

Карамель Апельсин Вишня покроковий рецепт

1. Вершки настояти зі спеціями протягом ночі. Для цього нагріти до кипіння разом з ними, остудити до кімнатної температури, прибрати в холодильник. На ранок процідити і додати вершків до зазначеного ваги (до 200гр. – після настоювання вага вершків зменшиться)
2. Цукор розтопити на сухій сковороді, деглазувати гарячими вершками і відразу після – гарячою сумішшю соків, змішаної з глюкозным сиропом (при цьому активно заважати і масу тримати на середньому вогні)
3. Зняти з вогню, додати вершкове масло, пробити блендером. Стабілізувати карамель під плівкою 8-10 часов.