Шоколадне печиво з Нателлой без яєць

Як зробити Шоколадне печиво з Нателлой без яєць рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

190гр. Вершкового масла кімнатної температури
130гр цукру
½ ч. Ложки морської солі
220гр борошна
60гр какао
¼ ч. л. харчової соди

Шоколадне печиво з Нателлой без яєць покроковий рецепт

1. в міксері Збити разом масло, цукор і сіль (3 хвилини). Просіяти разом борошно, какао і харчову соду. Додати сухі інгредієнти до рідкої суміші. Дістати з міксера, сформувати тісто, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник мінімум на час.
2. Розігріти духовку до 160 С Розкачати тісто товщиною 3 мм, вирізати з допомогою форми коло (6 см в діаметрі) Випікати 13-15 хвилин 🌷
3. Рада. Тісто може бути дуже ніжним, ламким. Використовуйте достатню кількість борошна коли розкатуєте його, щоб воно не прилипало до скалке.
4. Після того, як печиво спечеться, дістати з духовки, остудити. Нанести на поверхню одного печива нутеллу, накрити іншою половинкою на подобу «сендвіч». Зберігати в закритому контейнері 3-е суток.