Домашній банановий хліб з горіхами та шоколадом

Як зробити смачний домашній банановий хліб з горіхами та шоколадом рецепт. Або банановий кекс, головним інгрідієнтом якого є стиглі банани, найбільш поширений в Америці та Австралії) М’який, вологий і дууже ароматний) Ваші близькі просто не зможуть залишитися байдужими. Продукти; -Банани-4 шт., потрібний максимально стиглі, з плямами, якщо такої можливості немає, краще додати додатковий цукор.

Інгредієнти

– яйця курячі 2 шт.,
– сіль 1 ч. ложка,
– кориця 1-1,5 ч. ложки,
– борошно пшеничне цільнозернові або пшеничне высш. сорт 150-200 гр.,
– розпушувач 1,5 ч. ложки,
– сода 1 ч. ложка,
– сметана 10 % 2 ст. ложки,
– підсолоджувач на ваш смак, у мене 4 ст. ложки сиропу агави,
– шоколад 40 гр.,
– масло рослинне 70 мл.,
– горіхи на ваш смак 40 гр.

Домашній банановий хліб з горіхами та шоколадом покроковий рецепт

1. Банани розім’яти в пюре, додати яйця, масло, сметану, підсолоджувач. Добре перемішати віночком. Просіяти борошно з розпушувачем, сіллю, содою і ввести в смесь.

2. Перемішуємо. Додаємо рубаний шоколад і горіхи. Форму краще змастити рослинним маслом, але якщо ви впевнені, то можна і не змащувати).

3. Випікати при 180 °C 35-45 хв. Перевіряємо дерев’яною шпажкою, хліб буде трохи влажным.