Тофу булочки з гарбузом і конопляними насінням

Як смачно зробити Тофу булочки з гарбузом і конопляними насінням простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Поки триває сезон гарбуза, саме час приготувати з неї смачні булочки і додати трохи користі у вигляді очищених конопляного насіння. Я не думала що вони будуть такими смачними, після дегустації відразу представила в голові ці булочки і сьогодні створила рецепт.

Інгредієнти

Для тесту нам знадобиться:
•Тофу класичний – 240г
•Універсальна борошно Гарнець (можна мікс рисова: вівсяна 1:1 або звичайна мука, на вибір) – 220г
•Цукор – 80г
•Яблучне пюре (дитяче без добавок) – 100г
•Яблучний оцет – 5г
•Кокосове масло м’яке (не рідке, коли воно біле в тому стані, коли його можна ложкою зачерпнути) – 50г.

Начинка з конопляного насіння:
•Конопляне насіння очищені – 30г
•Цукор – 20г
•Кокосове масло – 5г

Начинка з гарбуза 🎃:
•Гарбуз – 125г
•Вода – 20г
•Цукор – 20г
•Кукурудзяний крохмаль – 12г
•Борошно універсальна – 5г

Тофу булочки з гарбузом і конопляними насінням покроковий рецепт

1. Для тесту нам знадобиться:
Рекомендую тофу замочити на 5 хвилин в воді лимонної щоб прибрати специфічний запах. Потім віджати. Подрібнити в блендері до стану творога.
2. Начинка з конопляного насіння:
Все змішати. трохи пробити в блендері (можна додати або замінити на гарбузове насіння, але з конопляними смачніше😉).
3. Гарбуз зварити, воду злити, додати воду за рецептом, пюрировать, якщо буде занадто густа, додати ще трохи води. Потім в окремій чашці змішати крохмаль і борошно, сотейнику підігріти пюре з цукром, вилити в чашу до крохмалю, добре розмішати щоб не було грудочок, повернути в сотейник, варити до загустения.
4. Остудити. На 3м фото в каруселі показані етапи складання булочок. Готове тісто розкачати, трохи відступивши від краю, першу викласти начинку з насіння, закрутити. Потім з кондитерського мішка або ложкою, викласти другий шар, і довгу частина що залишилася, загорнути на себе, накривши гарбузову начинку.

5. Отримані рулетики нарізати на 4 частини, випікати при 170С режим верх-низ близько 15 хвилин. Зверху можна присипати залишками начинки з насіння. І смачні булочки готові 😍 це вийшла якась турецька історія. Дуже смачно 💜 Можна додати спецій у якусь із начинок, якщо любите 🌿.