Пиріг тарт брауні з полуницею та збитим ганашем

Пиріг Тарт брауні з полуницею та збитим ганашем простий рецепт. Її хочуть всі😍Вона притягує своїми незвичайними формами і практичністю, адже в ній можна пекти не тільки кекси.В спеціальну виїмку можна заливати різні начинки і крему, в результаті у вас вийде цілий тортик!

Інгредієнти

Форма з литого алюмінію з безпечним КЕРАМІЧНИМ антипригарним покриттям!

Розмір: 26 на 6см;
Вага: 1кг;

Збитий ганаш:
130 гр. Білого шоколаду
90 гр. Вершків 33-35% (гарячих)
170 гр. Вершків 33-35% (охолоджені)

Тісто:
150 гр. Вершкового масла 82%
220 гр. Молочного шоколаду
170 гр. Цукру
120 гр. Борошна
25 гр. Какао
4 шт. Яйця С0
6 гр. Розпушувача

Пиріг тарт брауні з полуницею та збитим ганашем покроковий рецепт

1. Першим ділом готуємо ганаш, тому що він повинен постояти в холодильнику 8 годин! Гарячими вершками (90 гр.) Заливаємо шоколад у плитці то подрібнюємо порубавши ножем і пробиваємо блендером, щоб жири і рідина об’єднати в однорідну емульсію. ⠀

2. Потім вливаємо другу частину охолоджених вершків (170 гр.) і знову Пробиваємо блендером. ⠀ Накриваємо плівкою в контакт і ставимо на 6-8 годин у холодильник, стабілізуватися. ⠀ Потім збиваємо до пишноти кілька хвилин. Стежте, щоб не перевозити крем, а то може расслоиться!
3. Тісто: На паровій бані розтоплюємо вершкове масло і шоколад, помішуючи, щоб шоколад не перегрівся. ⠀ Знімаємо з парової лазні і всипаємо цукор, какао, борошно з розпушувачем і яйця. Все це дуже добре перемішуємо. ⠀

4. Вливаємо тісто в змащену тонким шаром рослинного масла форму. ⠀ Ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 170С режим верх низ без конвекції, деко встановлюємо на середній рівень. Печемо до готовності, у мене пішло 30 хвилин. ⠀

5. Готового кексу даємо охолонути у формі 10 хвилин, а потім перекладаємо на решітку і повністю охолодити і прикрашаємо кремом повністю остиглий кекс! ⠀ P. S. Можете приготувати в кільце або рознімної форме.

Відео рецепт 👇