Паска без цукру, дріжджів, глютену і молочних продуктів

Ідеальний паска без цукру, дріжджів, глютену і молочних продуктів.

Інгредієнти

🕑Час приготування: 1ч
⚖️КБЖУ (на 100г): 253-6-6-44
🍽Порція: 400г

✔️120г борошно універсальна без глютену (у мене Гарнець)
✔️Спеції: куркума, ваніль, кориця, сіль, мускатний горіх – по дрібці
✔️150г очищеного яблука сорт гала
✔️40г родзинки
✔️30г журавлина сушена
✔️1стл кокосове масло
✔️1чл розпушувач
✔️2шт яйце
✔️1 лимон, 1 апельсин – цедра
✔️форма для паски 0,5 л

Паска без цукру, дріжджів, глютену і молочних продуктів покроковий рецепт

1. Духовку поставити розігріватися до 170°. Борошно просіяти, додати спеції, сіль, розпушувач. Яблука пюрировать блендером. Додати до борошна. Яйця збити міксером в піну, додати до муке.

2. З лимона і апельсина зняти цедру, додати до борошна. Перемішати. Додати родзинки і журавлину, перемішати. Вилити у форму і випікати на режимі з конвекцією ~40мин.

3. Паска повністю остудити, прикрасити глазур’ю. Можна зробити пп глазур або як я з цукрової пудри (100г цукрової пудри+15г води і 5 г желатину + 25г води).