Печиво бухара з родзинками

Як смачно зробити Печиво бухара з родзинками простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко. Дуже смачне печиво, в приготування все просто.

Інгредієнти

1 яйце
60 мл кефір
Щіпка солі
1 ст. л цукру
1 ч. л розпушувач
260 гр борошно
120 г вершкове масло
100 гр родзинки

Печиво бухара з родзинками покроковий рецепт

1. Змішуємо яйце, сіль, цукор, кефір. В окремій чашці змішуємо борошно і розпушувач. Натираємо на тертці масло. Розтираємо в крихту. Додаємо яєчно-кефірну суміш і перемішуємо ложкою все.

2. Потім швидко замішуємо тісто руками. Прибираємо його на 15 хвилин у холодильник. Родзинки промити і просушити. Розкачуємо тісто в прямокутник приблизно товщиною в 5 мм Посипаємо цукром і накочуємо скалкой.

3. Можна посипати родзинки. (Або зробити як на відео, особливо не має значення) Краю складаємо в середину і знову посипаємо цукром. (Цукор регулюйте самі)

4. Ще раз складаємо навпіл і руками добре притиснули тісто. Нарізаємо на печиво приблизно по 3 см.
5. Викладаємо на пергамент і ставимо випікатися 180 гр на 15-25 хвилин. Виходить приблизно 12-15 печеньок. Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇