Бісквіт з рисового борошна в духовці

Бісквіт з рисового борошна в духовці простий рецепт. Цей інгредієнт допоможе вам, якщо у вас бісквіт: – сухий. – погано піднімається. – нерівний. – опадає в середині після духовки. – не тримає форму в торті. ⠀Насправді секретних інгредієнта два — вода та ізомальт🤭 Здивовані?)

Інгредієнти

▫️Яйця 8шт
▫️Борошно рисова 165г
▫️Розпушувач 10г
▫️Ванільний екстракт 3 краплі
▫️Вода 70мл
▫️FitParade 7: 15г
▫️Сіль щіпка
▫️Ізомальт 70г (подрібнений)

Бісквіт з рисового борошна в духовці покроковий рецепт

1. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки збити з водою, фитпарадом і ваніллю з допомогою віночка до легкої пишноти. Просіяти половину борошна, розпушувач, перемішати до Білки з сіллю збивати на високій швидкості міксера до м’яких піків, додати ізомальт і збити до міцної пены.
2. Змішати 4ст.л. білків з желтковым тестом. Отриману повітряну масу додати в білки, акуратно перемішати зовсім небагато силіконової лопаткою. Просіяти решту борошна і продовжувати перемішувати до объединения.
3. Дно кільця (18см) закрити фольгою, відправити туди тісто і випікати при 170° 40 хвилин. Остуджувати в перевернутому вигляді на решітці. Перед використанням у торті раджу загорнути в пакет і дати настоятися за ніч холодильнике.