Хрустке вівсяне печиво з шоколадом

Як смачно зробити Хрустке вівсяне печиво з шоколадом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Сьогодні я розповім, як максимально просто і швидко приготувати хрустке вівсяне печиво з шоколадом, яке захочеться піч знову і знову. Приготування займе у вас не більше 20 хвилин уже разом з випічкою. Забирайте рецепт собі в скарбничку.

Інгредієнти

• Вершкове масло 200 г
• Цукор 150 г
• Вівсяні пластівці 250 р
• Борошно 40 г
• Сода ½ ч. л.
• Яєчний білок 1 шт.
• Ванільний екстракт 1 ч. л.
• Темний шоколад 200 г

Хрустке вівсяне печиво з шоколадом покроковий рецепт

1. В ємність відправляю м’яке вершкове масло, вівсяні пластівці (краще всього брати пластівці середньої варіння), цукор, яєчний білок, борошно, соду і ванільний екстракт. Збиваю все це на середній швидкості міксера до однорідності. За допомогою мірної ложки (у мене об’ємом ½ столової ложки) беру порцію тіста і скачую в кульку. Викладаю його на деко, застелене папером для выпечки.

2. Те ж саме роблю з рештою тестом. Між кульками залишаю достатньо місця, оскільки в духовці печиво розтечеться і збільшиться в діаметрі. Відправляю печиво випікатися в духовку на 10-12 хвилин при температурі 180°С. Відразу після випікання печиво буде дуже м’яким і не буде тримати форму – так і повинно быть.

3. Залишаю його на деку до повного охолодження. Темний шоколад розтоплюю в мікрохвильовці короткими імпульсами за 20 секунд. На одне печиво викладаю шоколад і накриваю другий печенькой.

4. Так повторюю з іншим печивом і прибираю в холод, щоб шоколад застиг. Готове печиво виходить хрустким, з товстим шаром шоколаду. Щоб зберегти цей хрускіт, я зберігаю печиво в герметичному контейнере.