Чізкейк Малина Кокос

Як зробити Чізкейк Малина Кокос рецепт простий. Чарівно 🤤 супер смачно 😋

Інгредієнти

У мене роз’ємна форма d18 см

Основа:
1. Вафлі вершкові – 300 грам
2. Масло вершкове – 100 грам

Шар «кокос»:
1. Сирний сир – 350 грам
2. Сметана – 3 ст. л.
3. Білий шоколад – 50 грам
4. Згущене молоко – 100 грам
5. Кокосова стружка – 3 ст. л.
6. Желатин швидкорозчинний – 10 г (1 пакетик)
7. Вода холодна кип’ячена – 50 мл

Шар «малина»:
1. Малина ~ 200 грам
2. Полуничне Желе (Російський продукт) – 1/2 пакетика (25 грамів)
3. Гаряча Вода – 100 мл

Чізкейк Малина Кокос покроковий рецепт

1. Вафлі подрібнюємо в крихту, додаємо розтоплене вершкове масло, перемішуємо. дно форми застеляємо пергаментом, вафлі утрамбовуємо на дно і стінки форми, прибираємо в холодильник хвилин на 30. робимо шар «кокос»: пакетик желатину заливаємо 50 мл води, розмішуємо і ставимо в сторону.

2. В тарілку ламаємо шоколад, додаємо 1ст.л. сметани і топимо до однорідної маси. в іншій мисці змішуємо міксером сирний сир, 2 ст. л. сметани, розтоплений білий шоколад, згущене молоко і кокосову стружку. коли желатин розбухнув, топить його в мікрохвильовці за 10 секунд в кілька підходів до повного растворения.
3. Желатин переливаємо в сирну масу і все перемішуємо. шар «кокос» переливаємо в форму, вирівнюємо і в холодильник на 1 годину ( шар повинен схопитися). в цей час моєму малину, прибираємо плодоніжки і викладаємо на рушник, даємо малині обсохнуть.

4. Коли перший шар схопився, полуничне желе (25 грамів) заливаємо 100 мл гарячої води і розмішуємо. малину перекладаємо в глибоку тарілку і заливаємо полуничним желе, перемішуємо, щоб кожна ягода була в желе.

5. Малину акуратно перекладаємо на шар «кокос» і трохи поливаємо малину желе ( у мене желе трохи залишилося, я вилила не всі). в холодильник години на 4, краще на ніч. прикрашаємо за желанию.