Пиріг Шарлотка з цедрою апельсина

Як зробити смачний Пиріг Шарлотка з цедрою апельсина рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

2 великих яблука
4 яйця
150 г борошна
140 г цукру
10 г ванільного цукру
щіпка кориці
цедра 1 апельсина
мигдальні пластівці або горіхи

Пиріг Шарлотка з цедрою апельсина покроковий рецепт

1. Яйця збиваю з дрібкою солі до піни, потім поступово додаю цукор. ⠀ Одне яблуко чищу і ріжу на кубики, додаю ванільний цукор і корицю, перемішую. ⠀

2. Цедру апельсина тру на дрібній тертці. Добре збиті яйця з’єдную з борошном і цедрою, перемішую. ⠀ Форму застеляють пергаментом і змащую вершковим маслом, викладають на дно яблука з корицею, заливаю тестом. ⠀

3. Зверху прикрашаю часточками яблук, краще всього виглядає червоне🍎 посипаю цукром і мигдальними пластівцями. ⠀ Відправляю випікатися при 180 градусах на 30-35 хв. ⠀ Виходить хрустка зовні і м’яке всередині шарлотка.

Відео рецепт 👇