Лимонний мус з лимончелло в торт

Як смачно зробити Лимонний мус з лимончелло в торт простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. І сьогодні хочу з вами поділитися рецептом цього самого мусу, який потрапить прямо в серце любителям лимонних/цитрусових десертів.

Інгредієнти

Жовток – 22гр
Сік лимона – 22гр
Сік лайма – 22гр
Цедра 1 лайма
Цукор (1) – 57г
Білий шоколад 34% – 30г
Желатинова маса – 46гр
Вершки 33% – 47гр
Лікеру Лимончелло – 18г
Цукор (2) – 80гр
Вода – 27гр
Білок – 40гр

Лимонний мус з лимончелло в торт покроковий рецепт

1. Жовток розтерти з цукром (1) до однорідності за допомогою віночка ⠀ Сік лимона і лайма з’єднати в сотейнику, довести до кипіння. Тонкою цівкою вилити до жовтків, постійно помішуючи віночком. Дочекатися розчинення сахара.
2. Поставити масу на вогонь, помішуючи силіконової лопаткою нагріти до 78°, зняти з вогню. У високому стакані з’єднати шоколад і желатинову масу вилити на неї вийшов крем, пробити блендером до однородности.
3. Вершки збити до стану станув морозива, поставити в холодильник ра стабилизацию.
4. З води, білків і цукру (2) зробити меренгу: зварити сироп з води і цукру до 118° і тонкою цівкою влити до взбивающимся білків. Збивати до стійкої гладкої консистенції