Клафуті пиріг з вишнею

Клафуті пиріг з вишнею 🍒 Ви тільки подивіться на цю текстуру , така волога і соковита 🤤 а яке кбжу, так і говорить : «з’їж мене повністю» 😆 обов’язково спробуйте його , дуже швидко і легко готується.

Інгредієнти

Кбжу на 100 гр: 97/4.4/2.8/14.2
Вага 818

Цедра 1 лимона – 8 гр
Какао – 30 г( у мене знежирений)
Борошно рисова ц/з – 80 гр
Щіпка солі
Підсолоджувач – за смаком
Молоко -250 мл ( у мене молоко гречане і волоського горіха, можна звичайне )
Иички – 3 шт
Вишня – 250г( заздалегідь розморозити)
Кориця за бажанням

Клафуті пиріг з вишнею покроковий рецепт

1. Цедру, какао, борошно, сіль і підсолоджувач добре перемішуємо, вливаємо молоко, яйця і добре перемішуємо вінчиком до однорідної маси.
2. По формі (у мене кільце 16 см) я обернула форму з Дном фольгою, тому що тісто дуже рідке (можете взяти силіконову форму, так легше), виклала по колу всередині пергамент, на дно кладемо вишню, посипаємо кориці й і заливаємо тестом.
3. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку при 180 гр на 45 хв. Даємо повністю охолонути, і краще прибрати в холодильник на ніч, тоді він стабілізується і стане плотней.