Ніжний чізкейк Сан-Себастьян в духовці

Неймовірно смачний, ніжний чізкейк «Сан-Себастьян» в духовці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

Сирний сир 600 гр
Цукрова пудра 150 гр
Кукурудзяний крохмаль 20 гр
Сік лимона 1 год л
Яйця 4 шт
Вершки 33% 350 мл

Ніжний чізкейк Сан-Себастьян в духовці покроковий рецепт

1. Сир, цукрову пудру і кукурудзяний крохмаль з’єднати і акуратно змішати до однорідної маси. • Додати яйця, лимонний сік і ванілін за бажанням, також змішати до однорідності. • Додаємо вершки і перемішуємо. Тісто готове!

2. Підготувати форму. Форма діаметром 18 див Застелити пергаментом. • Тісто влити в форму • Випікати при 220-240 гр хвилин 35-40. Бажано форму з тестом перекласти на деко. Щоб дно не підгоріло. • Чізкейк здувається і середина здається жидкой.

3. Так і повинно бути. • Після випікання дайте йому охолонути і приберіть в холодильник на 2 години. • Перед подачею полийте розтопленим шоколадом.

4. Приємного апетиту 😋

Відео рецепт 👇