Тістечка із заварним кремом і фруктами

Тістечка із заварним кремом і фруктами простий рецепт🍓 Спробували ці тістечка в кав’ярні, і мене вразив крем! Яким же смачним може бути звичайний заварний крем, якщо додати в нього маленький секрет).

Інгредієнти

на 8 тістечок

ДЛЯ ОСНОВИ:
Листкове тісто — 450 р
Яйце — для обмазки

ДЛЯ КРЕМУ:
4 жовтка або 2 яйця
25 г крохмалю
350 г вершків 10%
Цукор — за смаком ( у мене 50 г)
Цедра половини великого апельсина

ДЛЯ НАЧИНКИ
Полуниця
Нектарини
Апельсин

Тістечка із заварним кремом і фруктами покроковий рецепт

1. Тісто розморозити, злегка розкачати в одну сторону, вирізати великі кола (склянкою або з допомогою кулінарного кільця). Перекласти заготовки з тіста на пергамент, наколоти виделкою в центрі, змастити змішаним з ложкою молока яйцем.

2. Випікати 15-20 хвилин при 210• до золотистої скоринки. Для крему віночком жовтки розтерти з крохмалем і цукром, влити гарячі вершки, не перестаючи заважати, довести на плиті на середньому вогні до загустіння, постійно інтенсивно помішуючи венчиком.

3. Додати у готовий крем дрібно нарізану цедру, накрити плівкою в контакт, охолодити. На випечені заготовки з тіста нанести крем, потім викласти нарізані ягоди і фрукты.

Відео рецепт 👇