Торт Манго Малина з крем-чізом

Як смачно зробити Торт Манго Малина з крем-чізом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Торт “Манго Малина” Як і обіцяла ділюся рецептом торта 💜

Інгредієнти

Форма 18-19д

Яйця 5шт С1
Цукор 200гр
Ваніль за смаком
Борошно 160гр
Розпушувач 10гр
Крохмаль кукурудзяний 30гР
Молоко 90мл
Масло рослинне 80мл

Пюре Манго
Пюре манго 300гр (у мене готова з кондитерського магазину)
Цукор 20гр
Крохмаль кукурудзяний 1ст
Вода 50мл

Крем-чіз
Вершки 33% – 700мл
Сирний сир – 350гр
Цукрова пудра – 120гр
Ванілін за смаком

Просочення кави з вершками.
Ягоди малина.

Торт Манго Малина з крем-чізом покроковий рецепт

1. Яйця збиваємо з цукром до пишної світлої маси, так щоб слід від віночка залишився! Сухі інгредієнти з’єднуємо і просіваємо! Далі до яєчної маси додаємо молоко і масло рослинне, перемішуємо на самій низькій швидкості або лопаткою знизу верх.

Таким же способом додаємо всі сухі інгредієнти! Вливаємо форму і випікаємо при 160-170 градусів під закритою фольгою !! 50 хвилин – 1 годину Я выпевала 1 годину і 25 хвилин. Орієнтуйтеся під свою духовку!!!

2. Пюре Манго
В сотейнику з’єднуємо пюре, цукор і ставимо на повільний вогонь, як тільки закипіти, додаємо воду +крохмаль і варимо поки не загустеет.

3. Крем-чіз.
Всі разом з’єднуємо і збиваємо до щільної маси. Я останнім часом збиваю на Пару 4/6 минут.

4. Збірка на відео! Після складання прибираємо в холодильник на 7-8 годин !

Відео рецепт 👇