ванільне Печиво з шоколадним кремом Nutella

Як смачно зробити Печиво ванільне з шоколадним кремом Nutella простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарантовано свіжий і неповторний смак печива. Розсипчасте, м’яке з шоколадним кремом воно підходить до всього: і до кави і какао, і до молока, і навіть до десертному провину, не кажучи вже про довгі зимові чаювання.

Інгредієнти

Nutella-160 р
Масло вершкове-120г
Цукор -80 р
Яйце-1 шт
Сіль щіпка
Ванільний цукор -5 р
Борошно пшеничне-100 г
мигдальна Борошно -160 р
Розпушувач-2 г

ванільне Печиво з шоколадним кремом Nutella покроковий рецепт

1. Крем Nutella попередньо відсадити з 1 чл на пергамент і підморозити (30 хв). Масло збити з цукром. Додати яйце-об’єднати. Додати всі сухі інгредієнти – объединить.

2. Дати тісту трохи відпочити в холодильнику 20-30 хвилин. Сформувати кульки, всередину покласти заморожений крем. Розкласти на деко, можна змастити поверхню для кольору (жовток +молоко).

3. Випікати в попередньо розігрітій духовці при температурі 170°. 15-20 хвилин. Не забудьте сказати спасибо.