Королевська ватрушка з сиром та ягодами в духовці

Як зробити Королевська ватрушка з сиром та ягодами в духовці рецепт простий. Просто хотіла нагадати, що я у відпустці, і мені тут добре)😌 Але що б мене зовсім не забули і не втратили (не можу позбутися цього страху) я вирішила порадувати всіх дуууже смачною і красивою ватрушкой. Причому не простий, а королевської, та ще й з манго і малиною🥭. Готувати швидко, виглядає красиво, а на смак приголомшливо, печемо і насолоджуємося👌🏻

Інгредієнти

Борошно 350 гр.
Вершкове масло 150 гр.
Цукор 100 гр.
Щіпка солі
Сир м’який 500 гр.
Вершковий сир 120 гр.
Крохмаль 2 ст. л
Цукрова пудра 80 гр.
Малина 80 гр.
Манговий конфітюр або шматочки свіжого/консервованого манго 100 гр.
Яйце куряче 2 шт.
Ванільний цукор 1 чл.

Королевська ватрушка з сиром та ягодами в духовці покроковий рецепт

1. Вершкове масло розтопіть. Борошно змішайте з цукром і дрібкою солі. Влийте масло до борошняної суміші і перемішайте до об’єднання, повинно вийти розсипчасте і злегка вологе тесто.
2. Сир, вершковий сир, крохмаль, яйця, цукрову пудру і ванільний цукор покладіть в глибоку миску і збийте заглибним блендером до однородности.

3. Дно рознімної форми діаметром 20 см застелити пекарської папером і викладіть на неї половину тіста, утрамбуйте.