Конфітюр «Манго-маракуйя»

Конфітюр «Манго-маракуйя» простий рецепт. Вівторок повинен починатися корисно 💪🏻 Сьогодні рецепт конфітюру, який можна використовувати як начинку для торта, капкейків, макаронів і навіть сирної паски. Так, так! Тільки уявіть, як це смачно.

Інгредієнти

Пюре манго 60 гр;
Пюре маракуйя 80 гр;
Цукор 25 гр;
Крохмаль кукурудзяний 1.5 ч. л.

Конфітюр «Манго-маракуйя» покроковий рецепт

1. В сотейнику з’єднати пюре манго і маракуйя, додати цукор і розігріти до початку кипіння; Відібрати 2 ч. л пюре і додати в окрему миску до кукурудзяного крохмалю, добре перемішати;
2. Повернути в сотейник суміш з крохмалем; Довести до кипіння і на повільному вогні проварити до загустіння, постійно помішуючи, хвилин 5-7. Охладить.
3. Пюре манго і маракуйя можна придбати в нашому магазині. Пюре в наявності двох виробників: з цукром і без.

Відео рецепт 👇