Торт Чізкейк Ферреро Роше з кремом шоколадним кремом чіз

Як зробити Торт Чізкейк Ферреро Роше з кремом шоколадним кремом чіз простий рецепт.⠀ Хрустка основа… шоколадний крем-чіз… фундук… шоколадна глазур… словами не передати, як це смачно!🤤 ⠀⠀

Інгредієнти

(діаметр форми – 20 см; вага чізкейку ~ 1,6 кг):

Для заснування:
✅ 300 г шоколадного пісочного печива
✅ 100 г вершкового масла
⠀⠀
Для начинки:
✅ 500 г вершкового сиру (можна взяти сир – тільки попередньо пробийте його блендером)
✅ 2 яйця
✅ 75 г цукру
✅ 150 мл вершків 33%
✅ 150 г шоколадно-горіхової пасти
✅ 75 г шоколаду⠀

Для глазурі:
✅ 70 г шоколаду
✅ 30 мл рослинного масла
✅ 100 г смаженого фундука⠀

КБЖУ на 100 г ~ 341/6/24/25⠀⠀

Торт Чізкейк Ферреро Роше з кремом шоколадним кремом чіз покроковий рецепт

1. Основу: Печиво подрібнюємо блендером до крихти. Додаємо розтоплене вершкове масло і добре перемішуємо. Кладемо в роз’ємну форму, застелену пергаментом, формуючи дно і борти. Прибираємо в холодильник, поки будемо готувати начинку. ⠀⠀

2. Начинка: В вершковий сир додаємо яйця, цукор, вершки, шоколадно-горіхову пасту і розтоплений шоколад. Добре перемішуємо вінчиком або на найнижчих оборотах міксера до однорідної массы.

3. На низ духовки ставимо ємність з гарячою водою, а форму з чізкейк ставимо на середній рівень і випікаємо в розігрітій до 130 градусів духовці 1,5 години. Температуру вище не ставимо, щоб чізкейк не потріскався. Охолоджуємо його прямо в духовці з відкритими дверцятами.⠀⠀

4. Глазур: Розтоплений шоколад поєднуємо з маслом, додаємо подрібнений фундук і перемішуємо.⠀ Викладаємо зверху на чізкейк і прибираємо в холодильник як мінімум на 3 години (краще на ніч).

Відео рецепт 👇