Шоколадний ганаш Гарбузовий латте

Як смачно зробити Шоколадний ганаш Гарбузовий латте простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ще один цікавий смак – ганаш «Гарбузовий латте». На нього мене надихнув сезонний смак кави в Старбаксе в аеропорту Анталії з однойменною назвою ☕️

Інгредієнти

Шоколад білий (32% какао-масла і вище) – 170 гр
Вершки -80 гр
Мед -10 гр
Пюре гарбуза 40 гр
Кава розчинна – 1/2 ч. л.

Шоколадний ганаш Гарбузовий латте покроковий рецепт

1. Вершки нагріти з кавою до перших ознак кипіння і вилити на шоколад. Настояти хвилину і пробити блендером до однородности.
2. Нагріти пюре гарбуза і мед. Додати до шоколадно-вершкову масу і ще раз пробити блендером до однородности.
3. Накрити плівкою вконтакт і прибрати на стабілізацію в холодильник (я зазвичай прибираю на ніч).

Відео рецепт 👇