Домашній апельсиновий маршмеллоу

Як зробити смачний Домашній апельсиновий маршмеллоу рецепт простий. Дуже легкий і простий рецепт! А смакота виходить нереальна🔥⠀ Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю🙌🏼 Для мене це дуже важливо😘

Інгредієнти

(розмір форми – 22*16 см):

✅ 75 мл апельсинового соку (1 апельсин)
✅ 15 г желатину
✅ 75 мл апельсинового соку (1 апельсин)
✅ 250 г цукру
✅ щіпка лимонної кислоти
✅ барвник за бажанням (у мене помаранчевий)

Для обсипання:
✅ 2 ст. л. цукрової пудри
✅ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю ⠀

Домашній апельсиновий маршмеллоу покроковий рецепт

1. З апельсинів, через сито, видавлюємо сік. До 75 мл апельсинового соку додаємо желатин, перемішуємо і залишаємо набухати на 15 хвилин. В цей час підготуємо форму: збризкуємо її водою, застеляємо харчовою плівкою і добре змащуємо рослинним маслом. Після цього розтоплюємо желатин на водяній бані або в мікрохвильовій печі (у мене це зайняло 30 секунд).

2. Готуємо сироп: до 75 мл апельсинового соку додаємо цукор, лимонну кислоту, перемішуємо і тримаємо на середньому вогні до розчинення цукру (5-6 хвилин). Потім доводимо до кипіння. Міксером починаємо збивати желатин і тонкою цівкою вливаємо гарячий сироп. Збиваємо до загустіння і в кінці, за бажанням, додаємо краситель.

3. Перекладаємо масу в підготовлену форму і зверху також застеляємо плівкою, змащеною маслом. Прибираємо в холодильник на пару годин. З’єднуємо цукрову пудру з кукурудзяним крохмалем і присипаємо стол.

4. Викладаємо маршмеллоу і також присипаємо цією сумішшю. Нарізаємо на смужки і кожну смужку обвалюємо в цій суміші. Потім нарізаємо ножицями на кубики. Зберігаємо в закритому контейнері. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇