Шоколадно-ванільний кекс з вишнями

Готуємо смачний Шоколадно-ванільний кекс з вишнями рецепт простий в духовці. Дівчата, я дуже засмучена 😢Прошу у Вас підтримки! За 2 дні видаляю вже 5-й рецепт. Мабуть моя сторінка потрапила в тіньовий бан і мої пости взагалі не видно у Вас в стрічках. Руки опускаються, коли намагаєшся з новим рецептом, а пости просто не видно у Вас в стрічках😭

Інгредієнти

Борошно рисова 170 р
Яйця 3 шт
Цукор 90 г (або інший підсолоджувач)
Масло вершкове 110 г
Вишня заморожена 50 г (або свіжа)
Розпушувач 10 р
Какао 2 ст. л
Ваніль або ванільний цукор

Шоколадно-ванільний кекс з вишнями покроковий рецепт

1. Вишню розморозити і обсушити. Вершкове масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Збити яйця, масло і цукор. Борошно просіяти разом з разрыхлителем.
2. Додати борошно до яєчної суміші і ретельно перемішати. Відкладаємо половину тесту в іншу ємність. В одну частину тіста додаємо какао, а в іншу ваніль/ванільний сахар.
3. У форму викладаємо по черзі ванільне і шоколадне тісто. В середину кексу викладаємо вишню і далі знову тісто. Випікати 35-45 хвилин при температурі 180°.