Віденське печиво з варенням класичне в духовці

Віденський печиво або Крокодил 😊 Рекомендую всім приготувати це смачне м’яке печиво з дитинства, ваші домашні точно оцінять! Віденське печиво з варенням класичне в духовці простий рецепт Ну і сердечко не забудьте, щоб мої рецепти частіше з’являлися в вашій стрічці)

Інгредієнти

250 г вершкового масла (або маргарин)
1 склянка цукру (200 гр)
2 яйця
1 ч. л. соди (погасити лимоном або оцтом)
2 ст. ложки рослинного масла
Щіпка солі
Ванілін-2 р
4-5 склянок борошна
1 склянку варення без кісточок

Віденське печиво з варенням класичне в духовці покроковий рецепт

1. Спочатку розтопимо вершкове масло, додамо до нього цукор, розмішуєм, додамо яйця, погасимо соду і додамо в нашу масу, додамо ванілін, щіпку солі, олія.. ретельно перемішати віночком або міксером.. потім будемо потроху додавати борошно.. поки не замісимо тісто (не занадто м’який, занадто міцне, щось середнє)

2. Далі відокремлюємо від 1/3 тіста і прибираємо в морозилку хвилин на 20…. Іншу частину розкачуємо на деку в пласт (0,5 мм) зверху кладемо варення, закриваємо краю (щоб варення не втекло).

3. зверху Натираємо на тертці тісто з морозилки, рівномірно посипаємо їм варення….і відправляємо в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 25-30 хвилин до золотистого кольору) Приємного чаювання!

Відео рецепт 👇