Заварний крем для тортів, еклерів, тарти і тістечок

Як смачно зробити Заварний крем для тортів, еклерів, тарти і тістечок простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Кращий заварний крем для Тортів, еклерів, тарти і тістечок.

Інгредієнти

На торт Наполеон 18 Діаметра

1200 мл молока
4 яйця+ 2 жовтки
220 г цукру
20 гр ванільного цукру ( бажано з насінням ванілі)
70 г борошна
30 г кукурудзяного крохмалю
Щіпка солі
200 г вершкового масла

Заварний крем для тортів, еклерів, тарти і тістечок покроковий рецепт

1. Молоко поставити на плиту до закипання. У це де час змішати цукор, яйця, жовтки, крохмаль, сіль і борошно віночком до однорідного стану. Як тільки молоко закипить, не перестаючи заважати яєчну суміш, акуратно половничком влити половину молока, і все перемешать.
2. Вилити яєчну суміш залишився на плиті молоко і варити постійно помішуючи на середньому вогні до закипання. Після перевірити 1-2 хвилини до загустения.
3. Процідити через сито і ввести вершкове масло. Все добре перемішати віночком. Накрити плівкою «вконтакт» і прибрати до повного охолодження