Равлики з заварним кремом і родзинками

Як зробити Равлики з заварним кремом і родзинками рецепт простий.

Інгредієнти

500 гр листкового дріжджового тіста

начинка
2 жовтки
1 ст л з гіркою борошна
2 ст л з гіркою цукру
ванілін або ванільний цукор
250 мл молока
100 гр родзинок
цедра 1 апельсина або лимона
1 жовток для обмазки

Сироп
80 гр води
80 гр цукру

Равлики з заварним кремом і родзинками покроковий рецепт

1. Почнемо з заварного крему. У сотейник влити молоко, туди ж цукор і ванілін, як почне закипати ввести жовтки змішані з борошном, активно заважати крем віночком і довести до загустіння. Остудити, додати цедру. Розморозити тісто, розкачати в прямокутник приблизно 25 на 30 див. (у вас буде 2 пласта тіста).
2. Кожен розкатаний пласт тіста змастити кремом, посипати родзинками (попередньо помити і залити окропом), згорнути в рулет по короткій стороні, щоб було більше шарів, розрізати на шматочки, приблизно 1,5-2 см в товщину, викласти на деко, змастити жовтком і в 180С духовку до золотистої скоринки, у мене вийшло приблизно 30 мин.
3. По готовності гарячі равлики змастити сиропом, щоб вони були соковиті і блискучі. Для сиропу необхідно з’єднати цукор з водою, поставити на плиту, цукор повинен розчинитися, можна хвилинку дати покипіти еще.