полуничний Торт Тірамісу в домашніх умовах

полуничний Торт Тірамісу в домашніх умовах простий рецепт. Смачну каву і полуничний тірамісу! Дуже ніжний десерт, простий у приготуванні і виглядає як мільйон доларів! Також полуниця так вдало додає фруктовий смак ❤️

Інгредієнти

Для ніжного крему:
200 р вершкового сиру (я взяла філадельфію, шоколад, а можна і звичайну; можна використовувати маскарпоне)
400 мл вершків (від 32% жирності)
150 г цукрової пудри

Для основи:
200-250 г печива «Савойярди»
150 мл кави
100 г полуниці
10 г цукру

Для прикраси:
трохи какао
100 г полуниці

полуничний Торт Тірамісу в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Спочатку збийте охолоджені вершки міксером, поступово додаючи імпульсу. Через кілька хвилин поступово додати порошок, збити до консистенції крему. Додати крем-сир або сир, перемішати. Крем готовий! ⠀ Далі, заваріть міцний кава (ні, не себе 😅). Окремо збити полуницю з цукром блендером. ⠀

2. Отримуємо знімну форму. Внизу можна покласти пергамент. Рівним шаром розподіляємо крем, акуратно розрізаємо печиво навпіл і робимо боки. Далі печиво занурити в полуницю з цукром, розподілити по периметру цвілі. Якщо порожні місця залишилися, можна акуратно розрізати печиво на більш дрібні шматочки, або просто заповнити їх вершками. ⠀
3. Після шару печива йде шар вершків. ⠀ Для наступного шару занурте печиво до кави, швидко, щоб воно не уродовало – а також викладіть по периметру цвіль. Зверху знову йде шар вершків. ⠀ Посипати тірамісу какао і прикрасити полуницею. Кладемо його на холод, краще на ніч, щоб печиво якомога більше просякло вершками. ⠀

4. На наступний день отримуємо десерт, акуратно знімаємо форму – і тепер можна самостійно заварювати американо, капучіно, латте – і дегустувати десерт. Він ніжний і тане в роті! Смачний!

Відео рецепт 👇