Шоколадний торт з чізкейком всередині і морозивом

ТОРТ З РОМАШКАМИ. Ось так, не придумала я йому назву😅. Як зробити смачний Шоколадний торт з чізкейком всередині і морозивом рецепт.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйце 4 шт С0
Борошно 180 гр
Цукор 190 гр
Какао 25гр
Вершки 100 гр
Розпушувач 1 ч. л.
Діаметр 18 см

Чізкейк:
Сир вершковий 125 р
молочний Шоколад 100 гр
Вершки 33% 60 гр
Цукрова пудра 50 гр
Желатин листової 8 гр
Вода 100 мл

Крем маскарпоне:
Сир маскарпоне 400 гр
Вершки 150 гр
Цукрова пудра 100-110 гр

Просочення:
Морозиво шоколадне 400 гр
Молоко 100 мл

Лохина для прошарку 200 гр

Крем для покриття:
Крем-чіз 500 гр
Вершки 100 гр
Цукрова пудра 70 гр

Шоколадний торт з чізкейком всередині і морозивом покроковий рецепт

1. Для бісквіта:
Яйця збиваємо з цукром не менше 7 хвилин. Додаємо вершки, просіваємо борошно, какао, розпушувач і акуратно перемешиваем.
2. Чізкейк:
Желатин замочуємо у воді на 5 хвилин. У цей час змішати вершковий сир і цукрову пудру, не збиваємо, інакше утворюються бульбашки і наш чізкейк буде схожий на скибочку сиру. Вершки 50 гр збиваємо, але не повністю, маса повинна стати пишною, але не стабільною. Шоколад і вершки змішуємо і розтоплюємо на водяній бане.
3. Змішуємо сир і вершки, додаємо розтоплений шоколад і добре перемішуємо масу. Далі беремо желатин, злегка віджимаємо і розтоплюємо його на водяній бані. Обережно, не перегрейте, його температура не повинна перевищувати 60 гр. Як тільки він стане рідким, виливаємо його в наш майбутній чізкейк. Добре перемішуємо, виливаємо у форму. Вона повинна бути менше в діаметрі, ніж форма для бісквіта на 1-2 див. Ставимо чізкейк в холодильник на 1 час.

4. Крем маскарпоне:
Перемішуємо всі разом міксером спочатку на низьких обертах, поступово збільшуючи до максимальної швидкості. Довго збивати не потрібно, як тільки крем став стабільним, відразу вимикаємо миксер.
5. Крем для покриття:
Крем готується аналогічно попередньому. Кількість пудри можете регулювати за смаком, але чим більше пудри, тим менш стабільний крем.

6. Збираємо торт:
Бісквіт ділимо на три частини. Бісквіт-просочення-крем маскарпоне-бісквіт-просочення-чізкейк – навколо крем маскарпоне – зверху невеликий шар маскарпоне – свіжа лохина – бісквіт – просочення – тонкий шар крему. Вирівнюємо крем чизом.