Муссовый торт «Три шоколаду» без глютену і цукру

Як смачно зробити Муссовый торт «Три шоколаду» без глютену і білого цукру простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Муси готуються однаково, тільки додається різний шоколад. Тому пишу рецепт мусу один раз.

Інгредієнти

Пропорції на 1 шар одного виду! 🙌

2 г желатину
12г води
60г вершків 33%
50г шоколаду (горького, молочного або білого – в залежності від шару) без цукру
30г молока

Бісквіт
2 яйця
60г кокосового цукру
20 г вершкового масла
60г борошна універсальної Гарнець (суміш без глютену)
20г какао
3г розпушувача

Муссовый торт «Три шоколаду» без глютену і цукру покроковий рецепт

1. 1. Замочити желатин в холодній воді.
2. Збити вершки міксером
3. З’єднати шоколад і молоко, нагріти в мікрохвильовій печі і з’єднати масу міксером в однорідну шоколадну масу.
4. Додати желатин, перемішати.
5. Температура маси повинна бути не більше 40 градусів перед додаванням вершків.
6. Додати вершки, перемішати лопаткою до однорідності.
7. Шар готовий 👌

2. Бісквіт
1. З’єднати борошно, розпушувач і какао, просіяти разом.
2. З’єднати в чаші міксера яйця і цукор, збити до щільної пишної піни.
3. Додати сухі інгредієнти, ретельно вимісити.
4. Додати розтоплене масло, акуратно вимішати.
5. Випікати у формі 10 см, знизу закритій фольгою, 30-40 хвилин при 160 градусах.
6. Охолодити і розрізати на 3 частини.
7. Нам знадобиться одна частина для тортика. Решта можна з’їсти з чаєм як кексик 🤍

3. Збірка:
1. Встановити кільце 10 см, ацетатную плівку і прищіпку на тарілку.
2. Викласти на дно бісквіт, вилити перший мус.
3. Прибрати в морозилку на 15 хвилин.
4. Вилити другий шар, прибрати в морозилку.
5. Вилити третій шар.
6. Прибрати в холодильник до повного застигання, приблизно на 1-2 години. Готово!

Відео рецепт 👇