Манговий чізкейк з випічкою і ганашем

Як смачно зробити Манговий чізкейк з випічкою і ганашем простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ось і дісталися ми до останнього дня осені. Я, нарешті, приберу квіти з стрічки і додам трохи новорічно-зимового настрою. Зустрічайте Манговий чізкейк

Інгредієнти

ПІСОЧНА ОСНОВА.
вершкове масло – 75 г
(+ 30-40 гр для формування бортика)
борошно – 125 гр
мигдальна борошно – 30 г
цукрова пудра – 30 г
цукор – 30 г
жовток – 1 шт.

СИРНИЙ ШАР
вершковий сирний сир – 500 гр
мангове пюре – 200 гр
кукурудзяний крохмаль – 15 гр
вершки (33-35%) – 100 гр
цукор – 120 гр
яйце с1 – 2 шт.

Манговий чізкейк з випічкою і ганашем покроковий рецепт

1. Приготування. Всі інгредієнти помістити в блендер або стаціонарний міксер (насадка весло) і збити до вологою крихти. Розкачати завтовшки 5-7 мм і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 (орієнтуємося на приємний золотистий колір). Готову основу остудити і перемолоти в крихту. Додати до крихті 30-40 гр розтопленого вершкового масла і руками сформувати дно і бортики чизкейка.
2. Для більш хрусткої скоринки я випікаю сформовану основу 10 хвилин при 180 градусів, але цей крок не є обов’язковим. Всі інгредієнти для сирного шару дістати за 1-1,5 години до приготування, щоб вони були теплі і легше об’єдналися. Перемішати на самій повільній швидкості стаціонарного міксера насадкою весло до однорідності (5-7 хвилин). Якщо немає стаціонарного міксера – раджу не полінуватись і вимісити вручну силіконової лопаткою (на це піде 10-15 хвилин).

3. При використанні ручного міксера сирна основа буде більш рідкої текстури, це не страшно, але текстури будуть різні. Вилити сирну основу на остиглу пісочну. І випікати 100-110 хвилин при температурі 120 градусів. Остудити чізкейк спочатку в духовці до кімнатної температури, потім прибрати в холодильник на стабілізацію мінімум на 8 годин. Чізкейк готовий. P. S. Чізкейк я прикрасила манговим ганашем