Відкритий торт Медовик цифра

Як смачно зробити простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

100гр вершкового масла
100гр цукру
3 ст. л. Меду
1 ч. л. Соди
2 яйця
щіпка солі
борошно 400гр (може більше або менше)

Для крему:
маскарпоне 350 гр
вершки 33-35% 250 гр
цукрова пудра-70 г

Відкритий торт Медовик цифра покроковий рецепт

1. Готове тісто прибираємо в холодильник мінімум на 2 години ,потім ділимо на частини у мене вийшло 5 коржів (зібрала торт з 4) і ще вистачило тісто на пряники. Надаємо будь-яку форму і Випікаємо в розігрітій духовці при 180* випікаємо 5 хвилин до золотистого кольору, готові коржі нічим просочувати не потрібно, крему буде достаточно.

2. Для крему: Збиваємо сир з цукровою пудрою ,потім цівкою вливаємо холодні вершки і продовжуємо збивати до густої ,тримає форму маси. Завантажуємо в кондитерський мішок і відсаджуємо на коржі, збираючи торт.

3. Даємо просочитися декілька годин і подаємо до столу!

Відео рецепт 👇