Шоколадний торт з бананом і кремом з вареним згущеним молоком

Шоколадний торт з бананом і кремом з вареним згущеним молоком простий рецепт.

Інгредієнти

ДЛЯ КОРЖА:
5 яєць
200 гр цукру
200 гр борошна
100 мл рослинного масла
2 ст л какао
10 гр розпушувача

Для крему:
300 мл вершків 30-35% жирності
2 ст л вареного згущеного молока
2 банана

Для просочення:
1 склянку молока
3 год л цукру

Шоколадний торт з бананом і кремом з вареним згущеним молоком покроковий рецепт

1. В чашу міксера, розбиваємо яйця і всипаємо цукор, збиваємо до світлої, пишної маси. Потім вливаємо олію і перемішуємо. Окремо просіваємо борошно, какао і розпушувач, все з’єднуємо між собою. Потім вводимо суху суміш в яєчну, я знизила міксер до мінімальних обертів і таким чином обидві змішала массы.

2. Якщо у вас ручний міксер, то краще скористатися силіконової лопаткою. Готову бісквітну масу переливаємо на деко застелений пергаментом, розрівнюємо і випікаємо при температурі 180 градусів, 12-15 минут.

3. Готовий корж знімаємо з пергаменту і обрізаємо краю, вони підуть на крихту. Обрізки відразу подрібнюємо і прибираємо в бік. Ділимо корж на 3 рівні частини. Просочуємо кожен корж просоченням і змащуємо кремом, між кожним шаром кладемо банан.

4. Збираємо торт. Верх і боки так само змащуємо кремом і обсипаємо крихтою. Даємо йому пропитаться.

5. Готово!

Відео рецепт 👇