Пісочний пиріг з яблуком і крихтою в духовці

Як смачно зробити Пісочний пиріг з яблуком і крихтою в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже просто, швидко та смачно👌У мене останнім часом (2 місяці 😅) майже вся випічка з яблуками)) але вони вже закінчуються, так що я буду більш різноманітна у своїх рецептах))) так що не перемикайтеся, як йдеться 😉

Інгредієнти

Для тесту:
Борошно 250 г
Масло вершкове 150 г
Цукор 80 г
Розпушувач 1 год л

Для начинки:
Яблука ~500 р
Крохмаль 30 г
Цукор 40 г
Кориця 2/3 ч л

Форма 20 см

Пісочний пиріг з яблуком і крихтою в духовці покроковий рецепт

1. Яблука помити, зняти шкірку, видалити серцевину і нарізати дрібним кубиком. Змішати яблука з цукром, корицею і крохмалем. Для тіста просіяти в миску борошно, всипати цукор, додати розпушувач і перемешать.

2. Порубати холодне вершкове масло. Розтерти руками в крихту. У форму укласти трохи більше половини крихти, злегка утрамбувати. Викласти яблука, розрівняти. Зверху – решту крошку.

3. Випікати в розігрітій до 180 С духовці 35-40 хвилин до легкого золотистого відтінку. Дати повністю охолонути. Готово!

Відео рецепт 👇