Сирні паски з повітряної і волокнистою структурою

Почнемо з пасок))) Він був настільки ароматним, сім’я дала мені п’ять хвилин на зйомку 🙈 Якщо ви любите сирні паски, з повітряною і волокнистою структурою – то вам точно сюди 😍 Сирні паски з повітряної і волокнистою структурою рецепт простий.

Інгредієнти

Борошно 550 г
Цукор 70 г
Дріжджі пресовані 15 р
Сіль 3 г
Молоко 60 р
Вода 50 г
Вершкове масло 50 г
Сир пастоподібний 75 р
1 велике Яйце (С0)
Ванільний цукор, екстракт, паста
50 г Шоколад

Сирні паски з повітряної і волокнистою структурою покроковий рецепт

1. З’єднати всі сухі інгредієнти. Молоко і воду нагріти до 37С і розчинити в них дріжджі. Додати в борошняну суміш дріжджовий коктейль, яйце і сир. Почати перемішувати. Як тільки всі інгредієнти з’єдналися, додати м’яке масло і вимісити 8-10 минут.
2. В самому кінці додати шоколад (цукати, родзинки, горіхи), ретельно перемішати. Накрити тісто і залишити при кімнатній температурі на 1-1,5 години, до збільшення удвічі. Готове тісто викласти на трохи припыленную борошном поверхню, вимісити і розділити на 2 части.
3. Підкотити кожен шматок і викласти в паперові форми (2 форми по 11 см). Накрити і залишити ще на годину. Змастити жовтком, посипати перловим цукром і випікати в розігрітій до 180С духовці 35-40 минут.

4. Готовність перевірити шпажкою. Остудити на решітці. Пс. Форми намагайтеся не наповнить більше половини. У мене, як бачите, тісто практично тікав)